Kvinesdal Auto inngår samarbeid!

Kvinesdal Auto AS inngår samarbeid med GO:Camp!

Daniel Theander syntes prosjektet var så gøy og viktig for lokalsamfunnet at han tilbydde seg å sponse oss med gratis bil.

– Jeg synes det er et veldig fint tiltak og har alltid hatt sansen for mennesker som tørr å satse!

Sier daglig leder i Kvinesdal Auto AS, Daniel Theander. På ordentlig bygde-svensk forteller han om historien til Kvinesdal Auto. Om hvordan han på mystisk vis havnet i Kvinesdal etter å ha reist verden rundt og arbeidet i flere ulike bransjer.

Det er ikke første gang Daniel sponser arrangement i Kvinesdal. I sommer gav han bort hele syv biler i spons til Norway Rock festivalen. Norges desidert største rocke-festival med gjester fra hele Norge. I oktober valgte han å disponere lokalene sine til et lokalt «rånetreff», og stiller selv med gratis brus og pølser når parkeringsplassen hans blir fylt med diverse biler fra Kristiansand til Egersund.

– For meg handler det om å hjelpe til lokalt, og engasjere meg!

Vi i GO:Camp takker og bukker for sponsingen av GO:Camp bil. Med utstrakt møtevirksomhet mellom flere arrangører og prosjektgrupper fra Arendal til Stavanger, kommer det godt med å ha en dedikert bil for alle involverte! I tillegg øker vi synligheten lokalt og regionalt.

 

Gaming images