KONKURRANSER

Vi arrangerer flere offisielle GO:Camp konkurranser. I tillegg finnes det en rekke små-konkurranser, turneringer og aktiviteter du kan hive deg på mens du deltar hos oss.

Den store hovedkonkurransen er i CS:GO, med en samlet premiepott på 120 000 kroner. I tillegg er det konkurranser med en samlet premiepott på 80 000 kroner, fordelt på Minecraft:Creative, CS:GO Minor, Hearthstone, FIFA, Fortnite m.m. Hovedkonkurransene starter på Fredag fra klokken 20:00. Det er viktig at du som manager, kaptein eller deltaker melder deg på via infodesken hvor compo-avdelingen sitter for at dere skal aktiveres i turneringen. Avdelingen utgjør omtrent 10 mennesker.

Mange av konkurransene vil produseres som LIVE-stream via et produksjonsselskap, og en rekke frivillige som utgjøre PRODUCTION. En rekke kommentatorer kommer på plass for å sørge for en verdig sending for de som ser på. Under hver enkeltspill som ligger i flaggfanen her (på menyen) kan du se litt mer informasjon og tidsplaner som er laget til nå.

Vi jobber mye med rammene rundt konkurransen, og vi håper på å få mer informasjon på plass når vi nærmer oss vårt aller første GO:Camp.

Har du direkte spørsmål, kan du kontakte oss via Facebooksiden vår her på PM, så skal jeg forsøke å svare så fort som mulig.

Alle som øsnker å hjelpe til å få dette til å blir stort for alle som deltar meld deg som frivillig på: https://eventsafe.no/

Discord for evenet: HER!! 

Mvh

Compo-ansv.

Eirik Aanonsen / GO:Camp