CS:GO Hovedkonkurranse med 120 000 NOK i PREMIEPOTT!

Resultater HER!

Regler / Rules : HER

https://discord.gg/5pD3Y5F

Vi bestemte oss tidlig for at vi ville fokusere på noen få ting under første GO:Camp. Det første spillet vi satset på, var Counter Strike Global Offensive. Satser vi ikke på andre spill?

Jo, det gjør vi. Men vi erkjenner at vi ønsker å gjøre noen få ting bra, og heller utvikle repertoaret etterhvert. På CS:GO valgte vi å sette av hele 120 000 kroner i premiering, hvor 75 000 kr går til laget som står som vinner. Resterende blir fordelt på andre og tredjeplass.

For oss er det viktig å gjennomføre et arrangement som tilfører eSport-miljøet noe. Derfor har vi skrudd opp premiepotten til et rimelig nivå, sammenlignet med andre datatreff.

Vi har et ønske om at AgderLAN / GO:Camp konseptet skal utvikle seg videre, og at vi kan ekspandere programmet til å inneholde flere store spillkonkurranser, plattformer og arenaer. Men i år har vi ikke stort nok budsjett til å gjennomføre sekssifrede premiepotter på alle spill. Vi er også usikre på hvor stort markedet er.

BLIR DET ANDRE KONKURRANSER?

Definitivt! Vi har premiepotter på Fortnite/Heatstone/BeatSaber/FIFA/Minecraft(CSGO Minor), og arbeider kontinuerlig med å utvikle andre konkurranser som foregår i arenaen. Det vil bli et høyt aktivitetstilbud med konsoller, lounge, kino, foto/filmkurs og mye mer. Men vi har rettet budsjetter, kapasitet og teknikk mot en Grand Major i CS:GO. I alle fall for i år.

UNIK ARENA

 

Noe av det unike med GO:Camp er fasilitetene som disponeres av VIP, PREMIUM og REGULARS. Med plass til totalt 1 100 deltakere, egne spillesoner for de som er eSport-utøvere og Premium, kino, kiosk og lounge. Det meste er på plass for å skape et minneverdig datatreff. Men også kunne utvikle det videre.

(Vi jobber med en liten film og egen side med bilder av lokalene.)

VIKTIGHETEN AV Å DELTA

Arrangementet har flere delmål og mål. Vi ønsker å gjøre noe for ungdommer regionalt, samtidig som vi ønsker å være en bidragsyter til å fremme eSport på et profesjonelt nivå. Visjonen for arrangementet er at det skal bli større og enda bredere og vi satser allerede på GO:Camp Summer. Men da er det viktig at den lokale ungdommen sprer ordet, og melder seg på hos oss. Jo flere som melder seg på, jo mer kan vi satse på arrangementet.

 

 

FOR DETALJERT INFORMASJON

Kontakt oss på [email protected] eller direkte via facebook. Compo-ansvarlig er Eirik Aanonsen.