GO:Camp skal bli Sørvestlandets største e-sport event og datatreff.

Vi har et ønske om å skape en arena for profesjonelle e-sport utøvere, men også et underholdende og spennende datatreff for barn og unge. Med et knippe samarbeidspartnere har vi gått sammen om å teste markedet med historiens første GO:Camp, julen 2018! AgderLAN, Sarons Dal, Klippen Lyd og Lys, BRKLYN Design studio og Philm Reklame er hoved-drivkreftene for arrangementet.

 

VISJON

Vi ønsker at GO:CAMP skal være en arena som:

  • Bygger opp om et profesjonelt eSport-miljø
  • Bidra til inspirasjon og talentjakt for unge spillere
  • Bidra til bevisstgjøring rundt egen interesse
  • Bidra til økt entreprenørskap og regional utvikling
  • Bidra til å skape et fellesskap rundt interesse for spilling og kreative fag.

GO:CAMP

GO:Camp arrangeres av AgderLAN i samarbeid med en rekke samarbeidspartnere. GO:Camp består av et selvstendig styre som deler en felles visjon om å utvikle et arrangement som skal bli Sørlandets råeste datatreff og teknologi-event.

Ved å samle ulike kompetansemiljøer, er vi trygge på at første GO:Camp kommer til å bli en minneverdig opplevelse for alle våre deltakere. Vi har et tre-delt fokus hvor vi ønsker å tilrettelegge og bygge opp om e-sport miljøet i Norge og i landsdelen.

Dette gjør vi gjennom egen VIP og PREMIUM ordning og seriøse premier som genererer en faktisk inntekt for deltakerne. Vi ønsker å ha et arrangement som er bredt, derfor kjører vi flere konkurranser samtidig – som gjør det mulig for de som ikke spiller profesjonelt å vinne premier, samtidig som de får spille fordi det er gøy og sosialt. Vi ønsker å tilrettelegge og bidra til økt bevissthet rundt egen interesse og fremtidig karriere. Dette løser vi gjennom et bredt tilbud av workshops innen flere kreative fagdisipliner som design, foto, film, koding og mer.

I tillegg ønsker vi at dette skal utvikle seg til å bli en hybrid mellom Festival og Datatreff. Her skal det være interessant og gøy å være, selv om man ikke er en hardcore gamer. Under arrangementet blir det kinovisning, konserter, mindre eventer og ulike konkurranser som alle kan delta på.

STRATEGI

GO:Camp-konseptet er planlagt å gjennomføres 2 ganger, hvert år. GO:Camp Winter og GO:Camp Summer. Sistnevnte er planlagt å bli det største arrangementet, hvor vi drar inn inspirasjon fra ulike festivaler. Utekonserter, bading, zombie-paintball live, grilling og camping-liv skal gå hånd i hånd med spilling, expo og konkurranser innendørs. Vårt mål er å øke kvalitet og innhold for hvert arrangement.

Hilsen AgderLAN