HOVEDPROGRAM

Her finner du hovedlinjene for GO:Camp 2018. Husk at dette kun er hovedtingene som skjer. I tillegg til dette skjer det mye annet på området. Sceneshow, uavhengige konkurranser, filmvisning i egen «kino-sal», paintball/softball, bordtennis og annet sosialt.

Torsdag 6. Desember

Torsdag åpner vi dørene til hallen klokken 17:00. Du har da mulighet til å registrere deg som deltaker og plassere utstyret på din plass. Merk at det vil enda være en del arbeide i forbindelse med rigging utover kvelden. Torsdagen er kun ment til å gjøre en tidlig registrering for deltakere som kommer tidlig, eller bor i området. Denne løsningen bidrar til en raskere og mindre belastet registrering på Fredag. Lysene vil være på hele Torsdag.

Info til VIP / PRO: Det vil være mediaproduksjon/stillfoto for noen utvalgte lag som har ankommet på Torsdag denne dagen.

Fredag 7. Desember

09:00 Informasjonsdesk åpner. Her registrerer du deg når du ankommer, i tillegg til at du finner all informasjon inkludert konkurranse/compo-avdeling for hele GO:Camp. Informasjonsdesken ligger plassert på øst-enden av hallen i foajéen. Her finner du også rutetider for GO:Camp transport mellom sovesaler i Kvinesdal, sentrum, busstasjoner/togstasjoner.

10:00 Kiosken åpner, og er åpent til arrangementets slutt på Søndag.

15:00-24:00 Varm-mat tilgjengelig. Kjøpes i hovedkiosk som ligger i foajéen. De som har inkludert middag i billett, spiser i Loungen som ligger mellom VIP-sonene.

18:00-22:00 Cosplay workshop i foajéen.

19:00 Åpningssermoni i storhallen (scenen). Lysene i hallen slukkes.

20:00 Konkurransene starter.

  • Spillkonkurransene og tidsprogram blir publisert på informasjonsskjermer, og kan også fås i infodesken hvor compo-avdelingen sitter.

Lørdag 8. Desember

Informasjonsdesk og kiosk er døgnåpen. Busstransport til faste tider, sjekk rutetabell i infodesk eller på informasjonsskjermer.

10:00-12:00 Pressefoto for de som melder seg på. (Påmelding i informasjonsdesk.)

15:00-22:00 Cosplay workshop i foajéen. 16:00-19:00 arrangerer Cosplay-standen premiert turnering i Mario Kart og Smash. Påmelding og informasjon gjøres direkte på Cosplay-stand.

15:00-16:00 Åpent på softball/paintball i 1.etg – Studio (Se skilting). Aim_Map konkurranse hvor du får skyte med softball/paintball-markører. Maks antall om gangen, 8 stk. For informasjon, kan du henvende deg i infodesk.

17:00-19:00 Film-visning i 1.etg / Hva: Info om hvilken film som går i valgt periode fås i infodesk.

Tilleggsinformasjon

  • Det blir arrangert en rekke mindre konkurranser av utstillere og samarbeidspartnere i foajéen. Alt ifra cosplay, mariokart, aim_map 1vs1, bordtennis m.m. Henvend deg direkte til utstillere for å få informasjon om hvilke premier og tidspunkt som gjelder.
  • Spillkonkurransene og tidsprogram blir publisert på informasjonsskjermer, og kan også fås i infodesken hvor compo-avdelingen sitter.
  • For mer informasjon om selve konkurransene, kan du lese mer på «konkurranser» sidene her.

Søndag 9. Desember

09:00-13:00 Finalespill i hovedkonkurranser på scenen.

14:-15:00 Nedrigg for alle deltakere. Lys på i hallen.

Velkommen til neste gang og spre gjerne ordet om GO:Camp Summer 2019.